PERSONVERNERKLÆRING

Under forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon om våre besøkende og brukere. Brukernes tillit er viktig for oss, og vi er opptatt av å ivareta ditt personvern.

1. INNLEDENDE BESTEMMELSER

Denne personvernerklæringen gjelder for seevesteralen.no og tilknyttede applikasjoner og tjenester.

2. DERFOR LAGRER VI INFORMASJON

Vi lagrer informasjon av flere grunner:

  • For at systemet skal kunne kjenne igjen brukerne våre, for å kunne bruke tjenestene
  • For at brukerne våre skal kunne melde seg på våre arrangement
  • For å ha en bekreftelse på kjøp/påmelding
  • For målretting og fjerning av annonser og redaksjonelt innhold som er relevant/irrelevante for deg
  • For å kunne sende deg oppdatert informasjon om kurs og konferanser du har meldt deg på
  • Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan de brukes
  • Behandling av søknader

3. DETTE BRUKER VI IKKE INFORMASJONEN TIL

Informasjon du oppgir til oss blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som bruker mer relevant informasjon og bedre tjenester.

Tredjeparter (som Google Analytics og Facebook Pixel) vil kunne hente ut IP-adresse og data basert på dine surfemønstre. Vi er pliktig å påse at disse tredjepartene behandler data i tråd med norsk regelverk.

4. SLIK SAMLES OPPLYSNINGENE INN

ANONYME OPPLYSNINGER

Anonymiserte data blir loggført av tredjeparts analyseverktøy som Google og Facebook pixel. Disse dataene viser hvilke nettsider som er besøkt, tidspunkt, nettleser og omtrent hvor brukeren er. IP-adresse lagres aldri hos oss.

PERSONOPPLYSNINGER OG REGISTRERING

Ved registrering av brukerkonto lagrer vi navn, e-postadresse, telefonnummer og evt adresse der dette er relevant.
Vi kan også lagre valgfrie opplysninger.

5. INFORMASJON SOM LAGRES LOKALT

På våre nettsider bruker vi informasjonskapsler for å lagre anonym identifikasjon. Disse brukes til å forbedre brukeropplevelsen, som for eksempel å huske skjemadata som er skrevet inn, slik at disse blir husket til senere bruk.

Vi inkluderer også elementer fra tredjepartstjenester som f. eks Facebook, Linkedin, Twitter og Google, som laster sine egne informasjonskapsler som lesere har på disse tjenestene fra før.

HVORDAN LAGRER VI DATAENE?

Data lagres på egne virtuelle servere hos vår serverleverandør.

HVOR LENGE LAGRER VI DATAENE?

Data lagres så lenge det er behov for yte tjenesten du har bedt om.

Informasjonskapsler har ulik varighet.

6. BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER / COOKIES

Personopplysninger vil bli lagret i vår database og hos vår partner på regnskapstjenester. Disse blir behandlet i samsvar med bestemmelsene i personopplysningsloven, og slik det fremgår nedenfor.

Når det gjelder samtykke til bruk av informasjonskapsler (cookies), reguleres dette av ekom-loven. Mer om dette finner du også på Datatilsynets side om informasjonskapsler.

7. BEHANDLINGSANSVARLIG

Dine personopplysninger vil bli lagret og behandlet av See Vesterålen AS, som er behandlingsansvarlig.
Vi engasjerer noen ganger andre firmaer for å bidra til vår utvikling og annonsering. Vi kan i enkelte tilfeller gi disse firmaene de opplysninger som er helt nødvendig for å utføre slike tjenester.

Våre leverandører forplikter seg, etter en Databehandleravtale med See Vesterålen, til å følge Norsk lov og etterkomme de krav som settes til behandling eller innsikt i personopplysninger.

Dine personopplysninger lagres innenfor EU/EØS-området, og iht. norsk personvernlovgivning.

Dine personopplysninger vil ikke utleveres til andre enn de som er nevnt ovenfor uten at du har gitt ditt samtykke, eller vi er rettslig forpliktet til utlevering.

8. REGISTRERT PROFILDATA, INNSYN OG RETTING

Opplysningene du selv gir ved registrering (navn, epost etc.) og ved redigering av din brukerprofil benyttes for å levere og videreutvikle tjenesten, samt til analyse og til statistiske formål. Det er du selv som registrerer informasjonen i vår database.

Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og dersom de er uriktige eller ufullstendige, har du krav på å få de rettet, supplert eller slettet. Dette kan du gjøre ved å kontakte oss.

Du har rett til å be om å få dine personopplysninger slettet fra våre databaser. Dette imøtekommer vi så lenge tjenesten du vil slettes fra ikke har særegne krav og begrunnelser for å ta vare på dataene dine.

Ved mistanke om grovt feilaktige opplysninger i brukerprofil kan vi slette din konto uten nærmere saksgang.

DEN REGISTRERTES RETTIGHETER INKLUDERER OGSÅ;

  • Du har rett til å anmode om begrensning av behandlingen.
  • Du har rett til å protestere på behandlingen.
  • Du har rett til dataportabilitet.
  • Du har rett til å klage til datatilsynet.
  • Du har rett til når som helst å tilbakekalle ditt samtykke.

9. SLIK FORHINDRER DU AT INFORMASJONSKAPSLER LAGRES

Du kan slette informasjonskapsler fra din nettleser når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner.

Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres i din nettleser. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse nettsider, kan forhindre tilgang til sider som krever innlogging og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

For å unngå at såkalte anonyme identifikatorer blir lagret, må du deaktivere javascript i nettleseren din. Javascript er imidlertid nødvendig for at mange grunnleggende funksjoner på nettsidene skal fungere.

Hvis du ønsker kontroll over hvilke tredjeparter som benytter teknologien til ulike formål, anbefaler vi verktøy som Ghostery og Disconnect.

For mer informasjon om informasjonskapsler og innstillinger henviser vi til Nettvett.no.

KONTAKTINFORMASJON
See Vesterålen, org.nr. 925 093 971
Adresse: Elvenesveien 7, 8403 Sortland
Telefon: +47 91994359
Epost: [email protected]