OM OSS

See Vesterålen har  lang erfaring med opplevelser og aktiviteter i Vesterålen.

Vår erfaring strekker seg tilbake til 2003 da firmaet ble etablert som Vesterålen Padle og Klatreskole.

Det var, som navnet tilsier, kurs og turer innen padling og klatring som var i fokus. Bent, som startet firmaet, hadde et brennende ønske om å dele sin erfaring med andre, slik at andre også fikk kjenne på denne gleden som fjell og hav hadde gitt ham.

Dette er også kjernen i det vi ønsker å tilby idag. I 2020 skiftet vi navn til See Vesterålen og det var klart for at den neste generasjonen skulle drive dette arbeidet videre bygd på all erfaring og kunnskap som var opparbeidet.

Kristoffer Karlsen

Kristoffer møter du på når det er snakk om ski på beina. Han kommer fra en turglad familie og har aktivt trålet terrenget i Vesterålen etter spennende skiopplevelser. Han er definisjonen på lokalkjent.

Til daglig bor han i Tromsø, hvor han også har klart å sikre seg noen første-nedkjøringer som er ganske imponerende i et så populært område.

Han har også lang fartstid som skred-observatør for Varsom. Sikkerheten er derfor godt ivaretatt når du er med Kristoffer på topptur.

Øystein Underberget

Øystein er mannen med alle kajakkene. Det er ingen som vet riktig hvor mange kajakker han har, bare at han har egen henger med seg når han skal på tur og et naust som er helt fullt.

Han har godt over 30 års erfaring som padler. Det er nesten ikke en eneste krok igjen som Øystein ikke har utforsket i Vesterålen.

Han er også sertifisert instruktør fra Norsk Padleforbund.

Karl-Christian Karlsen

Karl-Christian er sjefen og organisatoren i selskapet. Han var med sin far på fjellet og i kajakken før han kunne gå. Han var med og besteg Reka allerede som 12 åring.

Han tok tidlig del i aktivitetene i sin fars bedrift og har lang erfaring med kursing i kajakkpadling og klatring i fjellet.

Karl-Christian er aktivitetsleder samt har erfaring som observatør for skredvarsling i regi av NVE.

Hvis du ikke får tak i ham vinterstid er han sannsynligvis på ski og topptur i Vesterålen.